Europa Conference League

Ολυμπιακός: Εκτός μόνο ο Αλεξανδρόπουλος για τη ρεβάνς με Μακάμπι!

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Σχεδόν… πάνοπλος θα παραταχθεί στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί στη Σερβία, ο Ολυμπιακός.

Στην αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και συμπεριλαμβάνονται 21 ποδοσφαιριστές, εκτός έμεινε μόνο ο Αλεξανδρόπουλος ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι, με τον Ρέτσο να επιστρέφει στην αποστολή (ήταν εκτός απέναντι στον Παναθηναϊκό), ενώ δεν βρίσκονται σε αυτοί και οι Μπιανκόν, Βέζο, Άμπι, Καμπράλ, Ζέλσον Μαρτίνς, Ναβάρο οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.



Νωρίτερα, υπενθυμίζεται πως οι πληροφορίες του Κώστα Νικολακόπουλου ανέφεραν ότι ο Τζολάκης αποτελεί το φαβορί για να ξεκινήσει βασικός στην αυριανή αναμέτρηση, με τον Πασχαλάκη να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x